KOMUNIE
1. DEKORACJA STOŁÓW: - KWIATY ŻYWE - SERWETKI KOMUNIJNE - BIEŻNIKI |
|
2. MENU: ZUPY - ROSÓŁ Z MAKARONEM - ZUPA KRÓLEWSKA - KREM Z BOROWIKA - ZUPA NEAPOLITAŃSKA - KREM PAPRYKOWY MIĘSA - SCHAB PIECZONY - SCHAB ZE ŚLIWKĄ - SCHAB Z PIECZARKĄ - ROLADA ZE SCHABU Z SZYNKĄ I POREM - ROLADA Z SZYNKĄ SZWARCWALDZKĄ - ROLADA Z INDYKA Z WARZYWAMI - ROLADA DROBIOWO-WOŁOWA |
ZAKĄSKI - GALARETKI - JAJKA FASZEROWANE - ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM I SERKIEM - ROLADA Z SZYNKA I SERKIEM ALMETTE - ROLADA Z SERA ŻÓŁTEGO ŚLEDZIE RÓŻNE SMAKI DESERY - SZARLOTKA - SERNIK - LODY - SEMIFREDO - RAJSKA WYSPA |
SAŁATKI - JARZYNOWA - POROWA Z ANANASEM - SELEROWA Z CZERWONĄ FASOLĄ - Z TUŃCZYKIEM (FARFALE) - KURCZAK-GYROS - GRECKA - WĘDLINY LUB MIĘSA PIECZONE |
|
CIEPŁE DANIE I - ROLADKA DROBIOWA Z WARZYWAMI W SOSIE SMIETANOWO-MUSZTARDOWYM - ROLADKA WIEPRZOWA Z SZYNKA I SEREM - ZRAZ WIEPRZOWY W SOSIE SZEFA KUCHNI + - SAKIEWKA WIEPRZOWA Z MIĘSEM DROBIOWYM I PIECZARKAMI - ROLADKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM - POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE BOROWIKOWYM |
RYŻ FRYTKI/KULKI KLUSKI ŚLĄSKIE TALARKI ZIEMNIACZANE SURÓWKA WIOSENNA |
CIEPŁE DANIE II - BARSZCZ CZERWONY Z BABECZKAMI, PALUSZKAMI, PASZTECIKAMI - ZUPY-KREMY Z DODATKIEM GROSZKU PTYSIOWEGO, CIASTA FRANCUSKIEGO, PALUSZKÓW PARYSKICH |
|
3. DLA DZIECI: - NUGETSY - KOTLET DROBIOWY + - KURCZAK W CIEŚCIE - NALEŚNIKI Z JABŁKAMI, CYNAMONEM I OWOCAMI |
FRYTKI KULKI KOPYTKA SURÓWKA Z JABŁKA I MARCHWI |
4. CIASTO I OWOCE: - OWOCE - PACZKI DLA GOŚCI - TORT KOMUNIJNY WG WAGI - CIASTA I CIASTECZKA OK. 2-3 SZT./OS. |
|
5. NAPOJE: - SOKI - WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA - TYMBARK, COCA-COLA, PEPSI, FANTA |
|
* NAPOJE PŁATNE WG ZUŻYCIA * TORT PŁATNY DODATKOWO WG WAGI |